Persoane interesate

luni, 27 iulie 2015

HOROSCOPUL KARMIC

Iată de ce te-ai născut în zodia Berbec!
În viața anterioară ai luptat din răspunteri să îți construiești o personalitate puternică. Ai acumulat foarte multă energie, pe care acum o consumi din plin. Te-ai născut în zodia Berbec tocmai pentru că ești o persoană puternică, care are nevoie să consume o cantitate mare de energie în scopuri benefice. Ești un mare aventurier și îi aduci lângă tine pe totți cei dragi. De aceea ești mereu înconjurat de persoane dornice de viață.
Ai fost o persoană curajoasă, care a trăit cu maximă intensitate, iar acest foc lăuntric este cel mai bine descris de caracteristicile acestui semn zodiacal. De foarte multe ori acționezi impulsiv și ai tendința de a rezolva probleme profitând de forța ta fizică. Acest lucru l-ai făcut din plin și într-o viață anterioară. Trebuie să știi totuși că nu este cea mai bună variantă de a soluția problemele și de multe ori te poate pune în încurcătură.
Zodia de foc te caracterizează cel mai bine, deoarece în altă viață ți-ai aplicat energia în scopuri nobile, ajutându-i pe alții sau încercând să salvezi lumea. De foarte multe ori această luptă continuă te va extenua, însă ai atât de multă energie, încât te pui pe picioare extrem de rapid.
Cu toate acestea, în alte vieți anterioare ai fost o persoană egoistă, așa că acum s-ar putea să fi rămas cu o urmă de egoism care îi afectează pe cei din jur, dar mai ales pe tine însuți. Ar trebui uneori să te analizezi cu mai multă obiectivitate și să lucrezi la starea ta interioară.

Iată de ce te-ai născut în zodia Taur!
Este momentul să primești ceea ce ți-a lipsit într-o viață anterioară. Taurul este îndrăgostit de confort, fiind un materialist convins. Dacă într-o viață anterioară acest confort ți-a lipsit cu desăvârșire, acum vei avea parte de el, datorită caracteristicilor acestui semn zodiacal, care te vor purta lin spre atingerea obiectivelor tale.
În viețile anterioare ai simțit nevoia de a poseda lucruri, de a aduna propriile tale comori, fie ele sufletești sau materiale. Din păcate această nevoie nu ți-a fost pe deplin satisfăcută, așa că ai avut șansa de a te naște sub semnul Taurului în această viață. Dacă ți-ai dorit siguranță și iubire, cum ai parte de ele. Ai însă mare grijă, căci într-o altă viață iubirea te-a împins la decizii extreme și acțiuni pe care acum nu îți imaginezi că le-ai putea face.
Ți-ai dorit o viață fără griji materiale și acum ai șansa să o construiești. În continuare materialismul face parte din tine și din caracteristicile tale, însă totul ține de modul în care gestionezi acest lucru. Nu acționa din impuls și nu te lăsa orbit de dorința de a avea mai mult. Încearcă să ai mai multă răbdare și vei obține ceea ce ți-ai propus.
Ai fost o persoană ambițioasă în viețile tale anterioare, iar această calitate nu te părăsește nici acum. Cu toate acestea viața ta a fost banală, bazată pe plăceri primare, care nu îți ofereau entuziasm. Acum ai parte de entuziasm din plin și poți să te dezvolți mult mai mult, să cucerești lumea și să devii ceea ce visezi. Ai toate șansele, însă trebuie să rămâi cu capul pe umeri și să nu uiți de omenie.
 
Iată de ce te-ai născut în zodia Gemeni!
În viața ta anterioară ai avut oportunitatea a a acumulat foarte multe cunoștințe, iar acum trebuie să le pui în practică. Este timpul să faci o selecție a cunoștințelor, căci este vorba mai mult despre cantitate, nu despre calitate. De accea trebuie să te axezi pe domeniile care te interesează cu adevărat și să dai tot ce ai mai bun din tine. Concentrează-te mai mult și nu renunța, căci această viață îți este menită pentru a-ți atinge depăși limitele.
În viețile anterioare ai fost dezorganizat și ai avut dificultăți în exprimare. Acum trebuie să inveți să comunici mai clar, cu mai multă siguranță. Transmite mesajul tău lumii și privește cu mai multă îndrăzneală viitorul. Cu toate că ai capacități intelectuale de ividiat, ești o persoană retrasă și nesigură. Aceste trăsături vin din trecutul tău și te vor urmări și în această viață. Încearcă să scapi de inhibiții.
Nu ai reușit să pui teoria în practică și de foarte multe ori ai suferit dezamăgiri profunde. Viețile tale anterioare nu au fost ușoare, iar tu nu te-ai bucurat din plin de tot ceea ce ai primit. Te-ai născut sub acest semn zodiacal tocmai pentru a putea profita de calitățile care ți se oferă: inteligență, capacitate de a comunica, capacitate de a oferi și de a primi tot ceea ce ți se oferă.
În viețile anterioare ai avut mari lipsuri în privința comunicării, iar acum ești construit într-un mod care îți va permite să comunici mai ușor și să spui tot ce ai pe suflet și în minte fără să te mai îndoiești. Profită de acest lucru!

Iată de ce te-ai născut în zodia Rac!
Din păcate în vieție anterioare nu ai reușit să îți manifești pe deplin sentimentele. Ai purtat o mare iubire în suflet, însă ți-a fost greu să comunici și să te faci auzit. Acum este momentul să îți iei revanșa și să trăiești o dragoste ca în povești. Chiar dacă ai avut o familie frumoasă într-o viață anterioară, nu te-ai bucurat  pentru că nu ai știut cum să gestionezi sentimentele și traiul în comun.
Te-ai născut în zodia Rac tocmai pentru că acest semn zodiacal îți permite exteriorizarea și te ajută să construiești ce nu ai reușit în trecut. Pentru raci familia reprezintă totul  și fiecare acțiune are ca și scop final bunăstarea familiei și a celor iubiți. Focalizează-ți toată atenția asupra celor dragi și permite-le să pătrundă în sufletul tău.
Într-o altă viață ți-a lipsit afecțiunea părintească, iar ca drept dovadă acum părinții înseamnă totul pentru tine. Ești gata să renunți la multe doar pentru a-i vedea fericiți. Singura problemă este că aștepți întotdeauna să primești înapoi ceea ce oferi. De aici ar putea interveni numeroase suferințe și dezamăgiri. Învață să dai fără să aștepți nimic în schimb. Fă asta din suflet, cu dragoste curată și vei vedea că totul se va întoarce la tine pe o altă cale.
Ai grijă pentru că toată această dragoste pe care o porți în suflet se poate transforma ușor în posesivitate și gelozie. Iar în această situație lucrurile pot lua o întorsătură nepotrivită.

Iată de ce te-ai născut în zodia Leu!
În viețile anterioare ți-ai dorit să deții controlul, ai avut o personalitate extrem de puternică și ca drept dovadă acest lcuru se reflectă chiar și în viața de acum. Zodia Leu este o zodie stabilă, curajoasă și indepedentă.
Ai visat în trecut să deții conducerea și să obții posturi înalte, iar acum ai această șansă. Într-o viață anterioară te-ai luptat să fii pe primul loc, ți-ai dorit să îți fie recunoscute meritele și nu a contat peste ce trebuie să treci pentru a-ți atinge scopul. Te-ai născut în zodia Leu pentru a putea deveni indepedent, pentru a dobândi ceea ce ți-a lipsit în trecut.
Ai fost o persoană egoistă, iar acest lucru poate să te urmărească și astăzi. De aceea este extrem de improtatn să te controlezi mai mult și să nu îți ieși din fire. Răbdarea ta va fi pusă la încercare de multe ori pe parcursul acestei vieți, iar tu trebuie să demonstrezi că trecutul te-a învățat că scopul suprem se atinge numai prin răbdare și perseverență.
Ți-ai dorit să fii în centrul atenției, mereu apreciat și lăudat, iar acum vei avea parte de toate acestea. Gestionează-le cu atenție și îți vei trăi viața la intensitate maximă, așa cum nu ai reușit în viața anterioară.
Ai trăit în timpuri foarte importante din pucnt de vedere istoric și ai avut funcții înalte pe care nu întotdeauna le-ai meritat și nu le-ai gestionat așa cum trebuie. Te-ai născut în zodia Leu pentru că independența pe care ți-o oferă trăsăturile acestui semn zodiacal te va ajuta să ajungi spre ceea ce tinzi, dar și să fii mai controlat în privința dorintei de putere.

Iată de ce te-ai născut în zodia Fecioară!
Caracteristicile pe care ți le oferă acest semn zodiacal sunt cele care ți-ai lipsit cel mai mult în viețile anterioare. Ai fost o persoană pasivă, lentă și nepăsătoare. nu ai acordat destulă atenție celor din jur și problemelor acestora, iar din această cauză va trebui să înveți acum să fii altruist și să te sacrifici pentru binele comunității.
Te-ai născut în zodia Fecioară pentru a învăța să dăruiești și să muncești mai mult. În trecut nu ai pus accent pe sacrificiu și muncă, ci ai trăit lejer, fără să te preocupi de ziua de mâine. Acum va trebui să te concentrezi mai mult și să iei în considerare dorințele semenilor tăi. Ajută acolo unde este nevoie de tine și pune în practică toate teoriile despre bunătate și altruism pe care le știi.
Semnul zodiacal sub care te-ai născut va scoate la iveală spiritul te sacrificiu și responsabilitatea care au stat bine ascunse în alte vieți. Tocmai de aceea, în multe perioade vei întâmpina greutăți și umilințe, la care va trebui să reziști eroic pentru a-ți demonstra ție însuți că poți fi o persoană reposnsabilă, cinstită și onestă.
Dacă în trecut ai fost dezorganizat, acum ești o fire extrem de organizată, știi mereu ce ai de făcut și nu lași niciodată lucrurile la voie întâmplării. Succesul nu te va ocoli, iar la finalul fiecărei lupte vei primi ceea ce meriți: recunoștință și apreciere din partea celorlalți.

Iată de ce te-ai născut în zodia Balanță!
În viața anterioară nu ai pus suficient accent pe viața de familie. Nu ai găsit un partener potrivit, nu te-ai dedicat complet persoanelor de lângă tine și nu ai putut construi o familie. Te-ai născut în zodia Balanță tocmai pentru a clădi acum, ceea ce nu ai reușit să faci atunci.
Dacă în viețile anterioare nu ai găsit echilibrul, acum ești o persoană foarte echilibrață, care știe cum să se împartă între familie, job și alte activități. În viața de acum trebuie să înveți să te adaptezi relațiilor stabile și serioase, trebuie să inveți să dăruiești și să te dedici complet partenerului.
Te-ai născut în zodia Balanță pentru a putea învăța ce înseamnă toleranța, iubirea, compromisul și puterea de adaptare la dorințele celuilalt. Este foarte posibil să întâlnești în această viață dragostea pe care nu ai împlinit-o în viața anterioară. Dacă acest lucru se va întâmpla, vei simți cu siguranță darul ceresc de care ai avut parte. Sufletul tău pereche îți va putea fi aproape acum, dacă știi cum să îți gestionezi sentimentele, voința și nevoile.
Scopul acestei vieți trebuie să fie liniștea. Găsește-ți pacea interioară și împacă-te cu tine însuți. Numai așa vei reuși să te dăruiești în totalitate celui de lângă tine.

Iată de ce te-ai născut în zodia Scorpion!
În viețile anterioare ai acumulat datorii karmice față de cei din jur, pe care acum va trebui să le plătești. Ai fost o perosnaă rigidă, dură, nemiloasă, nepăsătoare. Ai avut puterea în mâna ta și nu ai știut să o gestionezi. Ai fost mult prea autoritar cu cine nu merita, ai pedepsit atunci când nu era cazul și nu ai ținut cont de faptul că aceste lucruri se vor întoarce într-o zi împotriva ta.
În viața aceasta trebuie să îți speli toate păcatele. Te-ai născut în zodia Scorpion tocmai pentru că acest semn zodiacal îți oferă în continuare puterea și autoritate de care ai nevoie, însă pe care acum trebuie să înveți să le gestionezi în mod corect față de tine și față de ceilalți.
Învață să ai răbdare și calm și folosește-ți energia caracteristică în scopuri bune. Experiențele dramatice ale vieților anterioare te-au călit pentru timpurile de acum. De asta zodia Scorpion este cea mai potrivită pentru tine. Sub acest semn zodiacal îți vei găsi liniștea de care ai nevoie și puterea de a căuta în interiorul tău și de a găsi bunătatea. Foarte des vei avea accese de furie, vei fi egoist și nu îți vei recunoaște propriile greșeli. Aceste momente trebuie depășite cu mult calm.
Ai fost născut în aceasto zodie pentru a putea deveni un bun model pentru cei din jur, pentru  a-ți putea plăti datoriile karmice acumulate în vieșile anterioare și pentru a-ți demonstra ție însuți că puterea nu înseamnă doar atingerea propriilor țeluri.

Iată de ce te-ai născut în zodia Săgetător!
Caracteristicile pe care zodia Săgetător ți le oferă, sunt exact cele care ți-au lipsit în viețile anterioare. Acestea te vor ajuta să îți atingi scopurile și să îți transformi viața exact așa cum îți dorești. În viața anterioară ai fost o fire neserioasă, jucăușă, cu chef de viață, dar care nu a reușit să câștige credibilitatea persoanelor din jur. Misiunea ta în viața de acum este să îți construiești o personalitate puternică, să fii mai serios, mai responsabil și mai implicat.
Trebuie să fii mai sincer și să demonstrezi că ești omul pe care cei apropiați se pot baza la nevoie. Zodia Săgetător este cea mai potrivită să te ajute. Ai un bagaj de cunoștințe important pe care l-ai adus din viața anterioară și nu îți este teamă să pășești spre necunoscut. Spiritul aventurier al Săgetătorului te caracterizează perfect și te va ajuta să nu îți pierzi acel foc interior care te face să trăiești.
De multe ori ai apelat la minciuni și superficialitate în viețile trecute, însă acum vei dovedi că poți fi persoana serioasă, altruistă, atentă la detalii și la nevoiele celorlalți. Documentează-te cât mai mult, acumulează și mai multe informații și folosește-te în scopuri bune. Formează-ți princpii proprii după care ghidează-te întreaga viața.
Dacă în viața anterioară nu ai avut o personalitate bine definită, acum te-ai născut în zodia Săgetător tocmai pentru a deveni persoana complexă care poți fi. Toate trăsăturile acestui semn zodiacal se îmbină perfect cu inteligența și abilitățile tale. Ține doar de tine să scoți ce este mai bun din această combinație!

Iată de ce te-ai născut în zodia Capricorn!
În viața anterioară ai fost dependent de cei din jur. Acest semn zodiacal îți dă oportunitatea să fii dependent și îți oferă caracteristicile cele mai de preț: puterea și stăpânirea de sine. Nu ai fost o persoană credibilă și nu ai câștigat respectul celorlalți. Drept urmare, acest lucru trebuie să se întâmple în această viață.
Ți-ai asigurat confortul emoțional stând lângă alte persoena și tocmai de aceea acum ești mai independent și mai sigur pe tine. Te simți bine cu propria ta persoană și nu suferi atunci când ești singur. Scopul tău în această viață este să capeți o poziție socială foarte bună.
Îți dorești vizibilitate, iar semnul zodiacal sub care te-ai născut te poate ajuta să o obții. Ține de tine cum gestionezi toate darurile pe care le primești. Învață să fii mai organizat, mai serios și mai maleabil. Deși ești o fire încăpățânată tocmai din pricina zodiei capricorn, provocarea este să te descurci cu această trăsătură astfel încât să nu te rănești și să nu îi rănești pe cei din jur.
Este important ca în viața aceasta să îți construiești respectul de sine și să te privești cu ochi mai blânzi. Ai obșnuit să nu îți acorzi suficient credit în alte vieți și de aceea vii cu o mică nesiguranță, care însă se poate transforma în tot ce este mai bun, dacă știi cum să o gestionezi.

Iată de ce te-ai născut în zodia Vărsător!
Ai fost foarte apreciat într-o viață anterioară, mereu cu un pas înainte semenilor tăi, mereu mai bun ca ceilalți. Principiile acumulate în alte vieți te vor ajuta să ai acum o viață confortabilă, de o calitate superioară. Ai avut tendința în altă viață să îi ignori pe cei apropiați, iar asta nu te-a ajutat prea mult. Acum este momentul să te concentrezi pe relațiile cu ei.
Ești foarte atras de tot ceea ce este nou și modern, iar asta pentru că în viețile anterioare nu ai avut acces la aceste lucruri. Ai tendința să devii uneori prea egoist și să nu te mai gândești la cei din jur, încearcă să controlezi acest asect al personalității pe care o ai.
În viața anterioară modul în care erai văzut în societate era foarte improtant pentru tine. Din acest motiv ai făcut multe compromisuri și ai dezamăgit multe persoane. În această viață trebuie să răscumperi aceste greșeli, iar semnul zodiacal sub care te-ai născut te va ajuta să faci față noilor provocări.
Încearcă să nu mai fii atât de crispat când vine vorba despre experiențe noi. Fii mai deschis și învață să te bucuri mai mult de viață. De foarte multe ori ai tendința de a te îngropa în probleme, iar acest lucru nu va duce la nimic bun. Zodia Vărsătorul îți oferă puterea de care ai nevoie în momentele critice, căci trăsăturile acestui semn zodiacal sunt ideale pentru felul tău de a fi. Trebuie doar să profiți de ele!

Iată de ce te-ai născut în zodia Pești!
Ai avut încercări grele în viețile anterioare și nu ai avut puterea și bunăvoința de a lupta cu ele. Te-ai lăsat dus de val și nu ai făcut nimic pentru a răzbate prin toate aceste greutăți. Acest lucru aduce asupra ta o karmă a suferinței. De aceea ești o fire foarte sensibilă, care poate fi rănită ușor.
Lumea în care aă trăit în viața anterioară a fost o lume iluzorie, pe care tu singur ți-ai creat-o respingând realitatea. În această viață este timpul să îți iei soarta în mâini și să înfrunți toate obstacolele care apar. Mergi cu fruntea sus și lasă-te ghidat de bunătatea și altruismul specifice zodiei tale. Poți compensa toată suferința de care ai avut parte dacă știi cum să îți pui în valoare calitățile.
Ori de câte ori te vei plafona și vei avea tendința de a fi pasiv la greutățile care apar, viața te va taxa mai mult decât îți imaginezi. Acest lucru tocmai pentru că misiunea ta este să răzbați printre probleme mai bine decât ai făcut-o în alte vieți.
Te-ai născut sub semnul zodiei Pești pentru că altruismul caracteristic acestora îți va da puterea să faci bine acolo unde este rău, să te sacrifici și să pui mai presus nevoile altora. Doar așa vei reuși să scapi pe karma suferinței care s-a aruncat asupra ta. Este timpul să acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul tău care se află în necaz sau mari nevoi. Fii alături de membrii familiei care suferă și caută forța interioară de a-i sprijini chiar și atunci când te simți neputincios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?