Persoane interesate

joi, 26 martie 2015

Cum sa folosesti puterea subconstientului tau

Aproximativ 10 % din mintea noastra este CONSTIENTA iar restul de 90 % SUBCONSTIENTA (sau cum mai spun unii inconstienta)
Ceea ce noi materializam in viata (in plan fizic), este dictat in cea mai mare parte (adica aproximativ 90%), de ceea ce se afla in mintea subconstienta.
Mintea constienta este responsabila cu acele procese pe care noi le desfasuram in mod constient: cititul unei carti,bautul unei cafele,efectuarea calculelor matematice,condusul unei masini cand suntem incepatori..noi avem controlul total al acestor procese pentru ca putem interveni oricand in desfasurarea lor,putem continua sau opri cand vrem noi aceste procese.
Ca si concluzie: procesele constiente sunt cele pe care noi le facem in mod constient si avem control total asupra lor.
Toate celelalte procese sunt rulate de mintea subconstienta. In mintea subconstienta intra tot ceea ce noi facem in mod reflex ca de exemplu :alergatul,scrisul,respiratia,vorbitul,cititul…bataile inimii si functionarea organelor,digestia,excretia,respiratia …toate sunt procese inconstiente,noi nu le gandim.
Intotdeauna mintea constienta va face o evaluare sau va judeca evenimentele,procesele…pe cand mintea subconstienta doar VA ACCEPTA. .
Mintea subconstienta este ca duhul lui Alladin care spune
dorinta ta este lege pentru mine” si incepe imediat sa puna in aplicare.
Orice mintea constienta crede ca este posibil sau imposibil mintea subconstienta accepta si face.
   Orice intra in mintea subconstienta este acceptat ca adevar si pus in aplicare.
Noi vom materializa in viata ceea ce vrem atunci cand vom avea grija de gandurile noastre predominante care ne guverneaza mintea subconstienta pentru ca aceste ganduri sunt cele care ne formeaza convingerile.
Ceea ce lasam sa patrunda in mintea subconstienta este responsabil in 90% din cazuri de rezultatele pe care le obtinem .
Ce trebuie sa stim neaparat este ca mintea noastra subconstienta este intotdeauna treaza,este activa zi si noapte,indiferent de ceea ce facem.
Subconstientul controleaza corpul nostru asa cum am mai spus si mai devreme pentru ca noi nu ne gandim sa respiram sau sa transpiram si nu noi comandam stomacului cand sa digere.
Este foarte important sa incepem sa lucram cu subconstientul nostru si sa ne mentinem mintea intr-o stare de asteptare pozitiva ,sa ne pastram doar gandurile pline de iubire,luminoase,care ne sustin.

Credinta si convingerile sunt bazele mintii subconstiente dupa cum se spune “ Ti se va da dupa credinta ta!”
O importanta persoana publica care suferea de un cancer pulmonar a scris la un moment dat cum s-a autovindecat implementand ganduri de sanatate in subconstientul sau:
“ De 2 sau 3 ori pe zi imi puneam mintea si trupul intr-o stare de relaxare repetand aceste cuvinte:
“Picioarele mele sunt complet relaxate…..muschii stomacului meu sunt perfect relaxati….inima mea bate linistit….respiratia mea este calma si relaxata…capul meu este complet relaxat…tot trupul meu este complet relaxat si calm….”
Dupa aproximativ 5 minute ,cand ajungea aproape in starea de somnolent (atunci frecventa energetica a corpului se schimba ) repeta:
“Perfectiunea planului Lui Dumnezeu isi gaseste expresia perfecta in mine.Mintea mea subconstienta este acum plina cu gandul ca eu sunt perfect sanatos.
Imaginea mea este fara pata in fata Lui Dumnezeu”
Acest om s-a vindecat singur.
Iata deci,cum va puteti accesa puterea subconstientului si cum o puteti face sa lucreze in favoarea voastra:
-Mintea subconstienta nu controleaza numai toate procesele din organism dar ea stie si raspunsurile la toate intrebarile
-Seara,inainte de culcare puneti-i o intrebare ,in scurta vreme veti avea raspunsul
-Orice este pastrat in subconstient va va afecta emotiile,sentimentele,evenimentele de aceea este foarte important sa pastrati doar gandurile pozitive ,optimiste
-toate experientele provin din dorinte neimplinite.Atunci cand ne fixam pe diferite probleme reactia subconstientului va fi in aceeasi masura si ne va aduce acele probleme.
-atunci cand ne dorim ceva sa repetam mereu in mod constient aceasta afirmatie
“EU CRED CA PUTEREA SUBCONSTIENTULUI ,CARE MI-A DAT ACEASTA DORINTA, SE VA INTRUCHIPA IN MINE ACUM”

– stresul,anxietatea si frica pot perturba ritmurile firesti ale respiratiei,ritmului cardiac sau al oricarui organ al corpului.Este important sa cultivam ganduri de pace,sanatate ,armonie si toate functiile organismului vor reveni la normal
-asteptati-va tot timpul ca sa vi se intample cele mai bune lucruri,sa aveti parte de cele mai frumoase emotii si gandurile voastre vor deveni realitate
-vizualizati-va fericiti,sanatosi,impliniti,imaginati-va rezultatele pozitive dorite,simtiti entuziasmul si bucuria implinirilor! Toate aceste stari vor fi acceptate de subconstient si vor fi puse in aplicare.
-folositi tot timpul mintea constienta ocupata cu afirmatii pozitive cu care rezonati
Sa va fie de folos ,Isus este Domnul
 Faceti-mi bucuria deplina si aveti o simtire, o dragoste, un suflet si un gand.
 Nu faceti nimic din duh de cearta sau din slava desarta; ci, in smerenie, fiecare sa priveasca pe altul mai presus de el insusi.
 Fiecare din voi sa se uite nu la foloasele lui, ci si la foloasele altora.
 Sa aveti in voi gandul acesta care era si in Hristos Isus: El, macar ca avea chipul lui Dumnezeu, totusi n-a crezut ca un lucru de apucat sa fie deopotriva cu Dumnezeu,ci S-a dezbracat pe Sine insusi si a luat un chip de rob, facandu-Se asemenea oamenilor.
La infatisare a fost gasit ca un om, S-a smerit si S-a facut ascultator pana la moarte, si inca moarte de cruce.
 De aceea si Dumnezeu L-a inaltat nespus de mult si I-a dat Numele care este mai presus de orice nume;
 pentru ca, in Numele lui Isus, sa se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant,
 si orice limba sa marturiseasca, spre slava lui Dumnezeu Tatal, ca Isus Hristos este Domnul.

Isus este Domnul Dumnezeu(el ne considera ca un fiu,atunci cand acceptam statul lui de Tata,ne considera ca un un prieten cand facem faptele credintei Lui si ne considera ca El atunci cand intram in contemplarea Totului(Isus nu numai ca spunea ca El este Calea Adevarul si Viata ci ne spunea(si ne spune,acum)....Tu esti calea adevarul si viata,prin acceptarea Totului iti poti construi viata vesnica inca din pantecele pamantului prin care-ti umbla pasii necontenit dupa aflarea sinelui.Daca vrei sa castigi, renunta la tot ce-ti doresti si fii una cu ceea ce esti prin El.Dont wait for forever,forever starts now !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?