Persoane interesate

duminică, 22 februarie 2015

Un caz de sindrom Down


Un cuplu - mama fiind medic - care avea o fata mongoloida de 5 ani (ramasa in urma cu dezvoltarea) l-a intrebat de Dr. Hamer daca poate ajuta si intr-un astfel de cazuri. In afara da "mama" copilul nu putea sa spuna nici un cuv
ant.

Dr. Hamer i-a cerut mamei sa faca un CT la cap si sa i-l arate.
Dr. Hamer a vazut in creier pe fiecare emisfera cate un nucleu de conflict si dupa localizare si-a dat seama ca a fost cauzat de un zgomot puternic. In timpul sarcinii mama s-a aflat des in casa care se construia si in care mestesugarii lucrau des cu tot felul de masini care produc zgomote puternice.

Fetita era foarte sensibila la orice galagie. Dr. Hamer le-a spus parintilor sa protejeze copilul cateva luni de orice galagie. Acest lucru s-a pus la indeplinire caci era oricum si singura solutie si in decurs de numai 5 luni miracolele au aparut: copilul a ajuns la o dezvoltare normala recuperand tot acest timp pierdut in numai cateva luni. Dupa acesta copilul a trebuie sa fie desensibilizat de galagie ca sa poate sa o accepte ca fiind ceva normal. Acest lucru a durat cateva luni si s-a facut cu ajutorul la casti de protectie folosite din ce in ce mai putin. In decursul acestor 7 luni copilul a crescut 10 cm si vorbeste deja fraze complete.

Galagia puternica poate creea in copiii din burta mamei traume foarte puternice, sperieturi care afecteaza sanatatea in mod masiv. La urma nimeni nu se gandeste la asa ceva ca fiind o posibila cauza. Medicii cu teoriile lor cretine legate de gene fac oamenii sa nu se mai gandeasca la posibile cauze. Des stiind cauza boala poate fi vindecata.

Si sperieturile de alt gen in timpul sarcinii lasa traume la copii. Cine are copil care s-a nascut cu pete maron pe corp, acelea provin de la spaime, frici, sperieturi. Am intalnit o rusoaica un concediu cu o pata maron cat palma pe triceps si am intrebat-o direct "de ce s-a speriat mama ta cand a fost gravida cu tine" ? femeia stia cauza si a zis " cand eram in burta mamei a ars casa unui vecin si mama a stat cu o mana la gura si cu cealalta pe tricepsul celeilalte maini".

Tata are o pata pe genunchi cu care s-a nascut. Cand era in burta mamei, mama a luat din pomul unui vecin o fructa si a mancat-o. Pe urma si-a dat seama ca a furat de fapt... si s-a sters cu mana de sucul de la fruct pe genunchi. A mancat fructul deci cu senzatia de vinovatie si asta a ramas pe copil.

Fat nascut mort de o vaca

O vaca insarcinata face negi la uger, negi, care sunt observati de stapana cu cateva zile inainte de fatare.
Conflictu la negi este unul de separare de cineva/ceva care produce teama, frica, ceva neplacut.
Faptul ca negii sunt la uger poate sa insemne ca cineva de care nu i-a placut a muls-o sau cineva tras-o de tatze…sau cine stie... Cum nu putem intreba vaca, nu putem afla cauza exacta.
Insa, peste cateva zile o mare supriza: vaca naste vitelul mort.
Si atunci intreb proprietara ce s-a intamplat deosebit care ar fi putut traumatiza vaca.
Si imi spune ca “s-a construit ceva nou in grajd si au fost mult timp muncitori acolo care au taiat cu flexul” si probabil si cu alte masini si au vorbit tare si injurat pe acolo in grajdul cu vaca insarcinata.

Saracul vitel a murit din cauza galagiei de la masinele electrice, care, asa cum ne-a arat deja Dr. Hamer,
este un factor extreme de periculos pt. fetii din burta mamelor si al animalelor si care pot omora fatul sau ii pot creea conflicte grave si multimple care duc la autism, sindrom down si alte blocari in dezvoltare.
Orice gravida si animal insarcinat trebuie sa evite galagia mare, concerte, discoteca, nunti cu muzica tare, zgomote bruste sau puternice produse de masini de orice fel (de gaurit, drujbe, flex, aspirator, foen, etc.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?