Persoane interesate

miercuri, 11 februarie 2015

Gripa de 15 minute – 3 conflicte si 3 simptome

Gripa de 15 minute – 3 conflicte si 3 simptome
In timp ce se afla in vacanta intr-o casa inchiriata pentru o cateva zile, o femeie este trezita noaptea la ora 4 de cainele sau, care a latrat de mai multe ori. Primul ei gand este "aoleu, daca face cainele treaba in casa si o murdareste"?
Femeia se scoala, se imbraca si deschide usa la caine ca sa iasa afara. Cainele dispare in intuneric. Dupa aceea isi da seama ca de fapt cainele nu latra deloc cand trebuie sa-si faca nevoile si ca poate sa reziste foarte mult fara sa faca nimic, daca este nevoie. Trebuie deci sa fi latrat din alta cauza. Insa dupa 2 minute cainele reapare si femeia se mai plimba cu el inca 12-13 minute pe afara, timp in care acesta isi face si nevoile.
Cand se intoarce inapoi in casa dupa un total de 15 minute petrecute afara, femeia incepe sa simta dureri de gat in partea stanga („doresc sa scap de o imbucatura” - aparute din cauza ca nu si-a dorit fecalele cainelui in locuinta inchiriata). Durerile dispar dupa 10 minute.
Dupa aceea apare o tuse ca urmare a faptului ca i-a fost frica ca nu cumva caine sa-si faca nevoia in locuinta sau frica ca nu se mai intoarce dupa ce a disparut in intuneric. (frica/spaima afecteaza laringele sau bronhiile).
Frica totala a durat am 15 minute si tusea dispare dupa 15 minute, timp in care a tusit continuu.
Dupa ce se pune in pat nara dreapta se inchide complet. Nasul in acest caz are de a face cu adulmecatul unui posibil pericol sau a ceva care poate cauza neplaceri.
Dupa ce s-a intors de la plimbarea cu cainele, femeia a mirosit toata casa sa vada daca nu cumva cainele a facut ceva inainte sa iasa cu el. Deci a fost in faza de adulmecat intensiv, timp in care mucoasa nasului se ulcereaza, facand narile mai largi, ca sa lase mai mult aer sa ajunga la centrul de miros din creier. Probabil si situatia cu sfarsit nesigur de afara a creeat necesitatea uneui adulmecari. In faza de vindecare apare stranut si pe urma nasul se infunda. La ea nara dreapta a fost infundata 5 minute.
Femeia care a scris acest raport scurtat de mine se intreaba la sfarsitul lui ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi stiut de Noua medicina geraman si de cauzele reale al simptomele aparute? Probabil s-ar fi enervat din cauza ca a "racit iesind afara noaptea", s-ar fi suparat din cauza asta si ar fi facut probabil un nou conflict de genul „situatia asta imi pute” car ar fi produs un guturai mai intens si mai lung.
Comentariu:
Simptomele racelilor nu au nimic cu frigul asa cum am fost programati ci sunt urmarile conflictelor emotionale suferite, dar care, din cauza lipsei de cunoastere, sunt trecute cu vederea. Noi nu vedem decat ceea ce cunoastem, si daca am fost programati toata viata cu „frig, curent, microbi”, nu ne gandim decat la asta si ignoram toate emotiile traite, indiferent de cat de puternice au fost.
De exemplu cand cineva face o gripa la care apar si dureri de articulatii sau de oase, atunci a fost prezent cu siguranta si un conflict de autodepreciere/devalorizare de sine. Acesta este cauzat des de un esec la serviciu sau de o fraza spusa de altcineva de genul „nu esti bun de nimic” sau „ti-am dat o treba de facut si nu ai reusit sa o faci.” In faza activa se produce decalfifiere, in faza de vindecare recalfiere si asta produce dureri.
Cum microbii si virusii nu sunt cauza la nici o gripa si in plus fiecare organ si fiecare tesut al organului este controlat de o zona separata din creier, pentru fiecare organ in parte trebuie sa existe un conflict separat ca sa apara simptome. La o gripa cu dureri de oase, cu guturai, cu dureri in gat si tuse trebuie sa fi existat 4 conflicte traite simultan sau la scurt timp unul dupa altul, ca si in excelentul exemplu de mai sus.
Des chiar si simptomele unei raceli sau gripe pot produce un conflict. De ex. o persoana se sperie ca face gripa si sperietura/frica aceasta ii produce in plus si o afectiune a mucoasei laringelui sau a bronhiilor. La copiii se intampla des asa atunci cand racesc pentru prima oara sau mama ii sperie cu atitudinea fricoasa sau cand ii duce la medic. Copilul are poate doar un guturai cand merge la medic, dar se sperie de controlul pe care i-l face medicul in gat si din cauza asta face pe urma si o laringita sau bronsita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?