Persoane interesate

vineri, 13 februarie 2015

Bolile nu sunt contagioase!!!

Gabriel Marsian Ex: - vărsatul de vânt – varicela – este faza de vindecare a unui conflict de despărţire. O grădiniţă a fost închisă pentru că era vărsat de vânt. De la grupa de copii infectaţi plecase
educatoarea lor – acesta fusese conflictul, nu aşa intens pentru
toţi. Când educatoarea lor s-a întors, asta a fost rezolvarea pentru copii şi au făcut vărsat de vânt.

Ex: Borellia – bacterii – faza de vindecare continuă a pierderii stimei de sine.

Avem în permanenţă bacteriile, dar nu ele sunt cauza.

Bacteriile mănâncă tumorile, se micşorează în foarte scurt timp. Din punct de vedere al NMG vaccinarea e o absolută tâmpenie! Cum să mă vaccinez împotriva unui conflict, împotriva unei faza active sau faze de vindecare?!

Nu există contagiozitate. Dacă microbii nu produc nimic, nu putem să ne molipsim, dar putea avea acelaşi conflict în acelaşi timp şi să-l rezolvăm în acelaşi timp cu mai multe persoane.

Partajarea tuberculozei: în anii 1900 era foarte larg răspândită – faza de vindecare a conflictului de îmbucătură. În 1900 era multă sărăcie. Azi e bunăstare. În anii războaielor mondiale nevoile au fost mai mari. TBC s-a răspândit de tip epidemic. După fiecare război a crescut incidenţa TBC pulmonar
– faza de vindecare a fricii de moarte. În timp de război foarte mulţi oameni au frica de moarte. Nu are de a face cu contagiozitatea, suntem afectaţi de aceeaşi cauză.
Medicina clasică se laudă că a descoperit penicilina în 1948.
Ex: - catastrofe naturale – frica de a te molipsi de vreo boală. Epidemiile apar când situaţia s-a liniştit deja.
Sau sunt oameni care în concediu se îmbolnăvesc. Coboară de pe şina de la serviciu – gripa de vară.

Pasteur a spus că omul e sănătos dacă nu are nici un microb şi e bolnav dacă are microbi. Noi ştim că avem 1-2 kg de microbi în noi, dar nu suntem bolnavi. Medicina clasică a avut nevoie de o ipoteză suplimentară: sistemul imunitar: ai microbi în tine, eşti sănătos pentru că sistemul imunitar bun îi ţine pe microbi în şah. Sistemul imunitar ar putea rezolva 1000 celule cancerigene pe zi. Cu Hamer e diferit: nimic nu poate trece pe lângă creier. La animalele testate întotdeauna se induce un
conflict. Cancerul e provocat întotdeauna de un conflict. Rezolvaţi conflictul azi, vă îmbolnăviţi azi.
Ce mai rămâne din sistemul imunitar? Cum arată el? Există şi îmbolnăvire autoimună, spun medicii.

Totul e numai o iluzie. Poţi mânca kg. de vitamine, dacă copilul are un accident, există conflictul. Nu ajută deloc vitaminele. În NMG nu există acest sistem imunitar.

Ex: - diareea foarte puternică. Căuta spaţiu pentru seminar, dar era scump. A primit vestea că s-a rezolvat dar e mai scump. S-a gândit că cineva vrea să scoată bani de pe munca lui. A reieşit că ei au înţeles greşit. A doua zi dimineaţa se trezeşte cu o diaree foarte puternică. Greaţă şi diaree – intestinul subţire – faza de vindecare a unui conflict – nu poţi trece peste faptul că eşti aproape de înfometare. Mă supăr pentru că cineva îmi ia untul de pe pâine. Are legătură cu seminarul. Şi soţia lui a avut aceleaşi simptome. Au avut amândoi în acelaşi timp acelaşi conflict – li s-a părut că vor fi înşelaţi.

Ex: - în Cipru există o astmă deosebită, care se moşteneşte numai pe linie masculină. Astmul – frica de teritorialitate. Băiat de 11 ani – tata l-a aruncat în mare. În Cipru există un ritual. Bărbaţii fac din băieţii lor bărbaţi aruncându-i la 2 ani în apă. Băiat – frică, spaimă – a avut conflictul. Tânţarii, puricii, păduchii, căpuşele au rolul de a răspândi microbii!
Oameni foarte sensibili la înţepătura ţânţarilor sau păduchilor. Hamer spune că precis au un motiv. Lor probabil le lipsesc microbii respectivi.

Ex: ciuperca piciorului – murdărirea –tuberculoza pielii – există o şină care provoacă recidive. Mă duc la ştrand şi
văd pe unul cu ciuperca piciorului. Mă gândesc pe unde a călcat şi mă simt murdar la picioare. Conflict – pielea se îngroaşă – se ajunge pe şină – ştrandul şi derma proliferează celulele. Părăsesc ştrandul, sunt în siguranţă – faza de vindecare. Proliferarea celulelor e descompusă prin tuberculoză – ciuperca piciorului. Rezolvarea: 1. evitarea şinei. Nu mai merg la ştrand. 2. să înţeleg că nu există
nici o ciupercă contagioasă, pentru că microbii lucrează doar în faza de vindecare, nu există nici o
infectare. Există un conflict la ştrand. Dacă învăţ să înţeleg asta, dispare ciuperca piciorului. Trebuie
să înţeleg că eu nu pot să iau boala. Trebuie ştiinţă prin experienţă. Din credinţă poţi cădea uşor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?