Persoane interesate

miercuri, 11 februarie 2015

Bataturi vindecate

Bataturi vindecate fara nici un remediu dupa 63 de ani de la aparitia lor
Noi am fost invatati ca raceala provine de a frig si bataturile de la pantofi.
Insa nu este chiar asa. Un caz interesant al unei doamne din Germania.
=========
O femeie merge la un seminar cu Noua medicina germana si din ce invata acolo isi da seama ca are o sansa sa gaseasca cauza la bataturile dureroase care o fac sa sufere de 63 de ani. Dupa seminar citeste in cartea Dr. Hamer ca bataturile sunt cauzate de un conflict de despartire (trauma de despartire).
Incearca sa-si aduca aminte de o despartire, dar nu resuseste. Cu ajutorul unui tensor incepe sa verifice anii la rand si gaseste ca an pozitiv anul 1947. Si brusc isi aduce aminte de despartirea din acel an. La scurt timp dupa razboi mama a trimis-o singura - pe la 6 ani - cateva sapatamani intr-o tabara cu trenul. Cat a stat acolo a suferit enorm de dor de casa si orice masina care sosea ii dadea speranta ca va veni mama sa o ia. Insa mama nu a avenit. La scurt timp dupa aceasta tabara i-au aparut si bataturile, desi nu-si mai aduce aminte cat timp a durat pana au aparut. Femeia a facut acum o scurta ceremonie de eliberare a emotiilor si fricilor traite atunci constientizand faptul ca despartirea s-a terminat de mult si nu mai are cum sa aiba loc. Acum e adulta si nimeni nu o mai poate trimite fortat undeva departe.
A doua zi a inceput sa o intepe in bataturi si dupa cateva zile din bataturi nu a mai ramas NIMIC. Si asta dupa 63 de ani !
Iata ca bataturile nu vin (toate) de la pantofi si pana si ele au o cauza emotionala fiind urmarile unei suferinte sufletesti manifestata la picioare. Piciorul ne duce undeva si ne da posibilitatea sa fugim de undeva.
Si deci simptomul nu apare intamplator la picior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?