Persoane interesate

marți, 24 februarie 2015

Anemia, leucemia, cresterea leucocitelor si valoarea calciului din sange.

Asa cum a dovedit Dr. Hamer si cum se poate verifica in orice caz , leucemia (sau dureri de oase, acelasi proces de o intensitate mai mica), este doar un process de autoreparatie a oaselor in urma decalcifierii anterioare.
Decalcifierea a fost cauzata de un conflict de devalorizare de sine si procesul de recalcifiere ne arata ca conflictul a fost incheiat deja si corpul se autorepara. Fara medici, medicina si medicamente.
Singura problema care poate aparea sunt “durerile de oase” care apar din cauza intinderii periostului (pielea oaselor) in timpul procesului de vindecare.
Cine a avut dureri de oase la o gripa sau dureri de “crestere” cunoaste un
pic aceste dureri, caci este vorba de acelasi process
de o intensitate mai mica ca „leucemia“.
Numarul de globule albe sau rosii din sange nu au nici o insemnatate reala, caci corpul stie exact ce face si de ce, spre deosebire de medicina.
Avand in vedere ca este un process de recalcifiere trebuie ca acele leucocite sa aiba un anumit rol in refacere, insa nu este cunoscut acest rol exact si de ce creste numarul lor, caci o infectie nu este in nici un caz.
Nici Dr. Hamer nu a putut spune de ce creste numarul de leuococite in acest process de recalcifiere a oaselor.
Leuocitele ca ci globulele rosii nu sunt produse de maduva oaselor, asa cum crede gresit medicina cat si Dr. Hamer, ci de splina.
Avand in vedere ca este totusi o recalcifiere trebuie in mod logic sa fie crescut si nivelul de calciu din sange.
De acest lucru nu pomeneste Dr. Hamer. Nu stiu daca nu s-a gandit sau nu la acest lucru, care este o dovada in plus ca
la leucemii avem de a face cu o recalcifiere a oaselor si nu cu un “cancer al sangelui” sau alte aberatii medicale.
Insa dand o cautare pe google am gasit foarte usor aceasta legatura.
Posesorul unui caine care avea numarul de leucocite marit ( 33.000) avea in acelasi timp valori marite de calciu (3.0) si de fosfat (1.85).
http://www.gesundehunde.com/forum/showthread.php?t=143997
Evident ca acel caine suferise un conflict de devalorizare de sine si acum se afla in faza de reparatie a oaselor.
Oasele sunt construite in cea mai mare parte din fosfat de calciu. Deci este mai mult decat firesc ca organismul sa puna la
dispozitie aceste doua elemente.
Medicul veterinar nu stia deloc cauza marita a acestor 3 valori iar ca terapie daduse antibiotice (ce altceva?), banuind o infectie (mai toate terapiile sunt date pe pure banuieli).
Iar asa zisa “anemie” a sangelui adiacenta in procesul numit “leucemie”, apare in urma maririi cantitatii de ser din sange si nu a micsorarii numarului de globule rosii din sange. Sangele devine mai apos fara ca medicina sa constate macar aceasta schimbare importanta.
Si mai interesant este ca Dr. Wilhelm Schuessler, homeopatul ce a descoperit cele 12 saruri tisualre a recunoscut cu mai bine de 150 de ani in urma ca la „anemie“ cea mai importanta sare tisulara este “Calcium phosphoricum” (Calcarea phosphorica) si nu “fierul”.
Fara sa stie cauza adevarata a anemiei si a leucemiei, Dr. Schüßler, spre deosebire de homeopatii de atunci si cei de astazi, a intuit foarte corect ca la o “pseudo anemie” (cauzata de fapt marirea cantitatii de ser intr-un proces active de recalcifiere oaselor), remediul necesar este fosfatul de calciu in forma homeopata si in dilutie joasa (D12 sau CH5).
De fapt ca aceasta forma de “anemie” este cu mult mai frecventa decat anemia reala, in care cu adevarat scade numarul de hemoglobin din sange.
Aproape toti homeopatii de azi dau la toti care au “anemie”, Ferrum phoshoricum, adica fosfat de fier, fara sa face vreo diferentiere sau a banui macar cauza reala.
Anemia inca nu a fost inteleasa corect pana in ziua de astazi !
Insa cu ajutorul cunostintelor din NMG si a cunostintelor suplimentare despre splina ea (Jakob Lorber) anemia poate fi inteleasa acum mult mai bine. Exista :
1) O anemie reala cu scaderea hemoglobinei apar cand se imbolnaveste splina (conflict de sange, transfuzie de sange, malaria, etc.)
Aici poate ajuta cel mai bine remediul homeopat China care este specific splinei… si numai putin Ferrum phosphoricum, care se da cel mai des. Homeopatii nu stiu nici ei ca splina produce sangele si ca China este remediul splinei. La malaria il dau
conform simptomelor, in mod corect, dar fara sa stie nimic nici de boala si nici de remediu.
2) O pseudo-anemie care apare numai cand se mareste cantitatea de ser din sange ceea ce da impresia gresita ca raportat la volum ar fi scazut numarul de hemoglobine. In realitate sangele s-a facut doar mai apos. Aici avem de a face cu un conflict de devalorizare de sine care duce la decalciferea oaselor insa conflictul este deja incheiat cand apar simptomele fizice si ne aflam deja in faza de autovindecare. In acest caz exista deci un proces activ de recalcifiere si remediul homeopatic potrivit nu este Ferrum phosphoricum ci Calcium phoshoricum.
De aceea des vom constata valori marite de calciu ionic si de fosfati in sange.
Pentru durerile de oase care apar din cauza intinderii periostului exista remediul homeopat Ruta graveolens, care are effect exact la periost si se da de exemplu la accidentele sportive la tibie care sunt foarte dureroase.
Un medic homeopat indian a descoperit empiric ca la durerile de oase de la “cancerul de oase” ajuta bine remediul homeopat Symphytum.
Cine merge la medic cand are dureri de oase si face analizele sangelui este singur de vina daca i se descopera "leucemie", deci o faza de vindecare a oaselor. Tratarea unei autovindecarii sigure este ca mai mare aberatie medicala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?