Persoane interesate

sâmbătă, 14 februarie 2015

Alte lucruri importante din viata si din Noua medicina germanica

Alte lucruri importante din viata si din Noua medicina germanica

Un conflict poate sa fie legat de propria persoana sau de o alta persoana

Un conflict poate sa fie legat de propria persoana sau de o alta persoana.

Senzatia ca nu mai ajunge hrana (sau banii) poate duce la schimnari in ficat ca sa putem extrage orice substanta din mancare. Insa acelasi lucru se poate intampla si daca ne este frica ca cineva drag poate sa "moara de foame" (partenerul sau parintele care a fost operat la intestine si nu poate manca sau un copil care este nu poate manca din cauza unei boli sau copilul care este in strainatate si nu mai are serviciu. La om hrana, banii si serviciu au acelasi continut). In faza de vindecare apare reparatia ficatului (etichtele medicinii sunt „cancer la ficat sau "hepatita").

Frica pentru viata proprie, de ex.cand te urmareste un lup mai multe saptamani sau luni - mareste numarul de alveole din plamani ca sa poti respira mai bine si sa fugi mai repede. In ziua de azi insa lupul acesta este diagnoza unui medic, o boala, de care fugi fara sa poti scapa de ea. Insa cand nu mai iti este frica de ea, atunci plamanii se readuc la forma initiala cu ajutorul unui TBC („cancer la plaman, metastaza la plamani“).

Insa frica asta poate sa fie la fel de bine si pentru o alta persoana: de ex. copilul este amenintat de mafia cu moartea, partenerul are cancer, copilul a fost ranit si poate murii.

Frica de moarte pentru o singură persoană –> o singură cavernă în plămâni.
Frica de propria moarte –> o mulţime de caverne în plămâni.

Conflictele nu trebuie sa fie reale, ele pot sa apara si din frica sau imaginatie.
Citesti ceva si te sperii ->DHS (soc).
Un vecin iti spune ca "fratele lui a murit din cauza asta" si te sperii -> DHS.

Un barbat face infarct. Este dus la spital si supravietuieste. Insa copilul lui de 6 ani sufera la auzul lucrurilor auzite despre boala de inima a tatalui atat de mult incat dezvolta si el o boala la inima.

Un tanar nemultumit de lipsa unei diagnoze alopate pentru durerile din gat se apuca sa citeasca intr-o carte de medicina. Acolo afla ca la amigdalite apar des streptococi care „ataca inima si articulatiile“ producand reumatism la inima si articulatii. Deja dupa 3 zile incepe sa aiba intepaturi la inima. Dupa ceva timp genunchii dor, sunt cand reci ca ghiata cand fierbinti si la un control medicul constata „artroza“. Toate aceste simptome au fost induse de autosugestie imperecheata cu frica (ipohondrie). De abia dupa cateva saptamani amigdalele au intrat in faza de reparatie cu puroi si un medic a putut constata amigdalita. Odata cu eliminarea (inutila) chirurgicala a amigdalelor a fost eliminata si frica inoculata si au disparut toate simptomele.

Frica de o anumita boala se poate materializa cu simptomele reale sau auzite sau citite undeva. Cititul prin carti medicale sau internet este foarte nefast pentru cei mai multi oamenii. Des nici nu-i nevoie de o frica constienta: imaginatia negativista este suficienta. Multi studenti la medicina fac simptomele bolilor studiate fara sa aiba o frica constienta de bolile studiate. Insa imaginatia nu se lasa controlata.

Aceasta capacitate de autoimbolnavire variaza de la un om la altul. Un om ipohondru si cu o imaginatie vie are sanse mult mai mari ca sa-si produca o boala. Forumurile medicale din internet sunt pline cu postari disperate ale multor tineri ingroziti de simptomele citite pe undeva.

Alte surse de boala sigura este credinta in superstitii, in blesteme, farmece, cobit sau deochi.

Cand am venit in Germania m-am mirat ca aici nu stia mai nimeni de deochi sau cel putin nu credea mai nimeni in asa ceva. Nici nu existau simptome de deochi ca cele pe care le traisem ca si copil in Romania destul de des. Ritualul bunicii la deochi – Tatal nostru + arederea unor chibrite in apa - era de fapt probabil o deprogramare, un placebo.

Ceea ce crezi, acel lucru poate deveni realitate pentru tine.
De ceea ce iti este frica, atragi si iti produci singur.

Frica combinata cu credinta poate omora orice om sanatos. S-au facut multe experiente odioase in inchisori se poate muri prin autosugestie negativa.

Imbolnavirea prin credinta in ceva ireal si imaginar care nu exista este de exemplu diagnostocul „HIV pozitiv“, o boala inventata. Prin filmul Philadelphia cu Tom Hanks, HIV si SIDA si miloanele de stiri si tonele de propaganda ne-a fost ancorat l-a toti frica de moarte ca urmare la HIV in subconstient.

Blestemul in sine nu are nici un fel efect daca nu te sperii de el. Secunda in care te-ai speriat de un blestem este identica in efect cu secunda in care te-ai speriat de cuvintele unui medic : „aveti o tumoare la creier“ , sau „mai aveti doar 3 luni de trait.“ sau „sunteti HIV pozitiv“. Sau "aveti RH-negativ !"
Sau "copilul dvoastra nu a crescut deajuns". Sau "este posibil ca copilul sa aiba sindrom Down".

Tot asa cum te urmareste diagnoza si cuvintele unui medic te va urmari si cuvintele unui om rau care blesteama si cobeste.

Mai exista si „blestemele de lunga durata“ spuse de parinti sau rude ani de zile: „esti un tantalau. Nu o sa-ti gasesti niciodata un serviciu“ sau „o sa ai chelie, ca toti din neam avem“, sau „esti mic ca bunicul“ sau „din tine nu o sa iasa nimic ca semeni cu tactu“.

Conflictele cele mai multe din viata oamenilor apar de fapt in urma unor cuvinte cu sens negativ spuse de regula din rautate sau prostie.

Trebuie sa invatam sa ne despartim de gandirea negativa si de superstitii. Cele mai multe superstitii din Romania nu exista in alte tari si ca urmare ele nici un efect. Un neamt ar rade daca ar auzi ca il blestemi. In Romania insa multi se fac palizi deja cand se aud asta. Din nefericire multi blesteama caci asa au invatat si sunt rai si prin asta imbolnavesc cu limba, ca si medicii, pe alti oameni nevinovati.

Si de aici si vorba adevarata a lui Iisus „ nu macarea te murdareste, ci cuvintele care iti ies din gura si gandurile gandite“.

Alte programari negative sunt „daca stau cu fundul pe o piatra rece fac cistita“. Intradevar o sa faci daca gandesti asa caci convingerea ca faci o boala daca faci ceva anume este o autoprogramare cu efect real, mai ales daca ai vazut in trecut deja ca este asa.

Programarea incepe insa cu mult timp inainte sa faci cistita sau raceala: Mama: „nu iesi afara in tricou ca racesti!“ sau „nu sta pe pietrele reci ca racesti“... Medicina raspandeste zilnic propaganda negativa „virusul de gripa dina nul acesta este foarte periculos“ sau „freceventa imbolnavirilor de pojar a crescut epidemic anul acesta“.

Si candva din intamplare, insa din cauza unui alt conflict emotional conform NMG, vei raci sau face o cistita sau vei face o gripa sau o varicela. Si atunci programarea negativa dinainte va deveni puternica si o realitate pentru tine. De acum incolo vei raci automat cand stai mai mulzt pe o piatra sau cand iesi in tricou afara cand e frig. Subconstientul a asociat deja pericolul virtual si iti va produce simptome ca sa te avertizeze de acel pericol, desi nu a fost niciodata real. Este ca si la alergii, conform NMG. Desi polenul nu face nici o alergie, cine are o asociere programata intre polen si o intamplare negativa va face guturai sau conjuctivita cand da de polen.

Folositi constientizarea sau tehnica EFT la deprogramarea de modele de imbolnavire inradacinate in subconstient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?