Persoane interesate

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

LEGATURA stransa dintre BIBLIE si ASTROGRAMA NATALA! Care este cheia intelegerii sincronicitatii!

Biblia este in stransa legatura cu astrograma natala, dar cum timpul este prea pretios pentru a-l risipi, asemeni orzului pe gaste, sa pastram cunoasterea, doar pentru cei deschisi la minte si la suflet.
Nu putem sa nu gasim corespondente intre cele 12 semne zodiacale, cele 12 triburi ale lui Israel, cei 12 apostoli ai Mantuitorului si, oricat ar parea de bizar, cele 12 stele ale steagului Uniunii Europene. Iisus, in care s-a intrupat Logosul Divin a transmis Calea in Era Pestelui, iar primul simbol al crestinilor a fost pestele, nu crucea.
Conform Kabbalei, fiecare viata din univers este cuprinsa in Dumnezeu, iar fiecare astrograma este expresia vointei Providentei. Dar nu numai Artele Regale il initiaza pe neofit in tainele cosmice, ci si stiinta moderna.
Asistentul si mana dreapta a lui Einstein, fizicianul David Bohm explica cum energia este suportul nevazut a tot ceea exista si se manifesta. Teoria lui defineste cum se intrepatrund realitatile vizibile (exterioare) cu cele invizibile (interioare). Aici, il sustine si reputatul fizician Will Keepin care spune: “Natura reaitatii este un intreg unic, nedivizat.”
In lumina cunostintelor de pana acum, putem intelege de ce a fost formulata fraza: “cate stele sunt pe cer, atatea celule, in organsimul uman!” Cu totii suntem parte a umanitatii, omul este parte din Divinitate, iar ADN-ul nostru contine informatiile tuturor regnurilor planetare, precum si reziduri ale altor planete. Astrologii sustin ca interactionam cu astrele si planetele, intrucat le continem, ca informatie, in structura noastra matriceala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?