Persoane interesate

miercuri, 29 octombrie 2014

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau? Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!

Existenta sa solitara nu este preferinta lui sau un temperament antisocial – el este pur si simplu un suflet vechi. Vechi in inima, vechi in minte si vechi in suflet, aceasta persoana este un suflet vechi, care isi gaseste viziunea sa asupra vietii foarte diferita si mult maturizata fata de cei din jurul lui. Ca urmare un suflet vechi traieste viata pe plan intern, isi urmeaza propria sa cale, in timp ce restul din jurul lui se inghesuie sa urmeze pe altcineva. Poate ati experimentat acest lucru in propria voastra viata sau l-ati vazut la alta persoana.


9. Ai tendinta de a fi un solitar

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!9Pentru ca sufletele vechi sunt dezinteresate de preocuparile si interesele oamenilor de aceeasi varsta cu ei, isi fac cu greu prieteni. Rezultatul este ca suflete vechi au tendinta de a se regasi singuri o mare parte din timp.

8. Iti place cunoasterea, intelepciunea si adevarul

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!8Intradevar, acest lucru pare un pic grandios si nobil, dar un suflet vechi se gaseste in mod natural gravitand spre partea intelectuala a vietii. Sufletele vechi inteleg in mod inerent ca intelepciunea este fericirea, cunoasterea este puterea si adevarul este libertatea, asa ca de ce sa nu cautam si noi aceste lucruri? Aceste procupari sunt mult mai semnificative pentru ei decat sa citeasca cele mai recente barfe mondene sau de cele mai recente achizitii din fotbal.


7. Ai inclinatie spre spiritualitate

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!7Majoritatea sufletelor vechi tind sa aiba sensibilitate si sa fie spirituali. Depasirea limitelor propriului sau ego, in cautarea iluminarii, promovarea iubirii si pacii pe planeta sunt principalele ocupatii ale acestor suflete. Se pare ca pentru ei cel mai intelept lucru este sa foloseasca timpul la maxim.


6. Trebuie sa intelegi emeritatea vietii

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!6Sufletele vechi sunt afectate de memento-urile moralitatii sale, dar si de tot ceea ce ii inconjoara. Acest lucru face ca ei sa fie precauti si uneori retrasi, dar cu intelepciune isi dicteaza modul in care sa isi traiasca viata.


5. Esti grijuliu si introspectiv

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!5Sufletele vechi tind sa gandeasca mult… despre tot. Abilitatea lor de a reflecta si de a invata din actiunile lor si ale altor persoane este cel mai mare profesor al lor. Unul dintre motivele pentru care sufletele vechi sunt atat de vechi este ca ei au invatat foarte multe lectii prin propriile procese de gandire posedand o perspectiva asupra vietii si au capacitatea de a observa in liniste ce se petrece in jurul lor.


4. Puteti vedea imaginea de ansamblu

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!4Rareori se pierd in detalii superficiale pentru a obtine grade inutile (promovare la locul de munca). Ei au tendinta de a privi viata prin ochi unei pasari, vazand ceea ce este mai intelept si semnificativ pentru viata lor. Atunci cand se confrunta cu probleme, sufletele vechi au tendinta sa le vada ca niste dureri temporare care le servesc pentru a creste cantitatea de bucurie in viitor. Prin urmare, sufletele vechi au tendinta sa aiba o viata plina de liniste si stabilitate, datorita abordarii lor asupra vietii.


3. Nu esti materialist

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!3Bogatie, statut, faima… sunt inainte de a fi un suflet vechi. Sufletele vechi nu au scopul de a urmari lucruri care pot fi luate usor de la ei. Pentru ei nu prezinta interes lucrurile de scurta durata, deoarece acestea aduc foarte putina implinire sau semnificatie in viata lor.


2. Ai fost un copil ciudat din punct de vedere social

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!2Aceste lucruri nu sunt vazute intotdeauna, dar multe suflete vechi prezinta semne ciudate de maturitate de la varste mici. De multe ori, acesti copii sunt etichetati ca fiind “precoce”, “introvertiti” sau “rebeli”, si se incadreaza greu in comportamentele de masa. De obicei, acesti copii sunt extrem de curiosi si inteligenti vazand scopul la multe lucruri pe care le zic si fac profesorii lor, parintii si colegii. Daca poti spune ca, copilul tau este ca un adult – probabil ai un parte de un suflet vechi.


1. Trebuie doar sa te “simti” vechi

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!1Inainte de a pune un nume la ceea ce am simtit, am experimentat cu siguranta am avut senzatii ca interior se afle un suflet vechi. Sentimentele care insotesc un suflet vechi sunt de obicei: sentimente de circumspectie, oboseala mentala, rabdara, atentie si un calm detasat. Din pacate, acest lucru poate fi perceput ca fiind distant si rece, care este unul din multele mituri ale sufletelor vechi.
Asa cum unii oameni mai in varsta se descriu ca fiind “cu inima tanara”, astfel si cei tineri pot avea “o inima veche”.

Un ajutor si se pare ca singurul ajutor din Univers este acesta :

 Ce zici tu si ce zice Dumnezeu!„Tu zici: „Daca poti!”… Toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede!” (Marc.9:23)* * *  - marturiseste si crede ce spune Dumnezeu, la EL toate sunt posibile ! ! ! ! ! ! !1.         Tu spui " este imposibil", EL spune " ce este cu neputinta la oameni , este cu putinta la Mine"..         Tu spui " sunt extenuat" , El spune " cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea... alearga si nu obosesc..." - ISAIA 40:31.         Tu spui " nimeni nu ma iubeste ", El spune " Te iubesc cu o iubire vesnica..." - IEREMIA 31:3.         Tu spui " nu mai pot sa indur " , El spune " Harul iti este de ajuns." - 2 CORINTENI 12:9.         Tu spui " nu stiu ce sa fac ", El spune "recunoaste-Ma in toate caile tale si eu iti voi netezi cararile" -PROVERBE  3:6.         Tu spui " nu pot ", El spune" ...poti totul in Hristos ...." -FILIPENI 4:13.         Tu spui " nu merita ", El spune "...sa nu obosesti in facerea binelui..."- GALATENI 6:9.         Tu spui "nu ma pot ierta" , El spune "sangele lui Isus Hristos , Fiul sau, te curateste de orice pacat" -1 IOAN 1:7.         Tu spui " nu pot pune nimic deoparte", El spune "da-Mi Mie zeciuiala si vei vedea ca voi deschide pentru tine zagazurile cerului " - MALEAHI 3:10.      Tu spui "mi-e frica",El spune "nu ti-am dat un duh de frica , ci de putere, de dragoste si de intelepciune" - 2 TIMOTEI 1:7.     Tu spui " n-am suficienta credinta " , El spune "credinta vine in urma auziri Cuvantului lui Hristos". - ROMANI 10:17.     Tu spui " nu pot rezolva problema aceasta ", El spune " incredinteaza-ti soarta in mana Mea si Eu te voi sprijini". - Psalmul 5:22.     Tu spui "  nu sunt destul de destept" , El spune " si voi , prin EL, sunteti in Hristos Isus, care ne-a facut intelepciune de la Dumnezeu, dreptate, sfintire si rascumparare". – 1 CORINTENI 1:30..     Tu spui " sunt singur ", El spune " nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi " -  EVREI 13:5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?