Persoane interesate

vineri, 25 aprilie 2014

HIV si vaccinarile dupa Hamer

HIV si vaccinarile dupa Hamer

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator 

HIV si vaccinarile dupa Hamer

Mesaj  scarface la data de Dum Noi 17, 2013 5:46 am
De. Hamer a constatat deja acum 18 ani ca testul de HIV este pur si simplu un test de alergie la sgmega penisului si care poate aparea
numai le persoane din tarile unde nu se taie preputul imprejur. Asta inseamna ca nu poate aparea pozitiv la evrei si musulmani.

Hamer spune ca in Israel nu exista nici un om care a fost depistat pozitiv cu HIV caci nu exista contact cu smegma.

Alergia la barbati apare de exemplu cand un barbat devine in contact indirect cu smegma unui alt barbat atunci cand femeia il inseala si acesta afla astfel incata sa faca un conflict DHS legat de teritoriu.
Adica numai cu aparitia unui conflict corpul devine alergic la smegma unui alt barbat.
La femei si copiii apare de regula dupa un abuz sexual sau un viol .

Deci testul HUV este un test de alergie la o proteina si nu are nici o valoare decat a creea panica de moarte in pacient.
Se poate considera ca orice test alergec, de exemplu la proteinele din nuci sau acarieni.

Imediat cum Hamer a spus acest lucru intr-un interviu la radio din Austria in decurs de numai 20 de minute autoritatile au emis un mandat de arestere, sub alt motiv, lucru ce arata ca Hamer a spus adevarul.

Acest adevar simplu si logic despre testul HIV nu l-a putut depista pana la Hamer nici un alt om de pe planete care se ocupa cu astfel de lucruri.
Hamer este aici inca o data genial. Pana si adversarii teoriei cu HIV au ramas muti cand au aflat.

Hamer a mai descoperit ca in acurile de la vaccinurile recente ca cele de gripa porcina si care au un diametru de 0,3 mm se afla un cip RFID cilindric de 0,2 mm care este injectat in oameni odata cu vaccinul si cu care se poate omora un om la nevoie prin satelit.
Un pacient de-al lui a fost lichidat in acest fel ca sa i se puna vina in carca. Pacientul nu avea cum sa moara asa de subit in acest fel deoarece nu avea nici um motiv sa moara. Mama acestui pacient a depus plangere contra necunoscut pt. omucidere prin cip.

Sper sa nu fie adevarat, insa chestia asta ne mai arata un pericol posibil la care cei mai multi nu se gandesc cand se vaccineaza : inocularea cu cipuri.

Israelul este singura tara din lume unde nu exista HIV si unde medicina noua germana este aplicata la tratarea cancerului in mod oficial.
Ca urmare in Israel supravietuiesc 98 % din cei care fac cancer in timp de in restul tarilor supravietuiesc dupa operatii, chemoterapie si radioterapie numai cel mult 2%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?