Persoane interesate

duminică, 6 octombrie 2013

Subiectul"Spune nu eutanasierii"

Aici nu este vorba de a spune Nu eutanasierii ci de a vedea prelungirea sufletului nostru inafara noastra,cat despre cainii din romania sunt cu mare vina cei ce conduc aceasta tara caci doar ei au puterea de a creea adaposturi pentru ei ne mai avand ocazia sa muste oamenii pe strada,latrand dupa masini sau  biciclete si multe alte peripetii cu deznodamant negativ.
    Tu ce parere ai?

2 comentarii:

  1. De ce sunt de vina doar cei care conduc tara? De ce nu suntem si noi, cei care i-am pus acolo sau daca nu i-am pus, suntem cu totii vinovati ca-i lasam acolo. Cat despre caini, oare tot cei care ne conduc le-au dat drumul pe strazi? Oare tot ei, si-au lasat cainii de rasa sa-si faca de cap cu maidanezii atat de condamnati? Au fost castrati mare parte din ei si tot nu s-a incheiat problema si nici ca se va incheia cata vreme vom avea libertatea tampita de a lasa animale pe strazi cand nu le mai dorim in casa!

    RăspundețiȘtergere
  2. In principiu nu dau vina pe nimeni dar ei au aceasta vina ca nu ne ajuta sa vedem lucrurile cum crezi ca le vezi tu,totul este o contradictie cand este vorba de vina nu?
    Atunci de ce sa nu aibe cineva haturile de care suntem mereu trasi si totusi avem libera opinie,suntem obisnuiti sa fim condusi si din cauza asta vorbesc in numele tuturor carora le place sdm.

    RăspundețiȘtergere

Ce te opreste sa faci un comentariu?