Persoane interesate

duminică, 20 octombrie 2013

Stii sa citesti emotiile in priviri? Fa-ti acum TESTUL EMPATIEI

Nu mai este, cred, un secret pentru nimeni faptul ca ochii sunt ”oglinda sufletului”, pentru ca daca stii sa interpretezi corect ceea ce ei spun, poti citi starea sufleteasca a omului din fata ta si poti empatiza cu el, sau nu. Sau altfel spus, daca stii sa “citesti”  privirea cuiva, afli ce e in mintea acestuia, si iti poti da seama daca ceea ce gandeste este tot una cu ceea ce spune.
Se stie ca empatia (din greaca veche  in interior si suferinta, ceea ce suferi) este capacitatea de a recunoaste si, intr-o oarecare masura, de impartasi sentimentele (cum ar fi tristetea sau fericirea) care sunt experimentate de catre o alta fiinta, chiar daca aceasta nu le exprima explicit.
Iti propun urmatorul TEST intitulat, Testul Empatiei

Rezultate(poti da un copy paste in notepad ori word pad la aceste rezulate ca sa-ti fie mai usor de verificat rezultatul)

1. a; 2. d; 3. c; 4. b; 5. c; 6. b; 7. c; 8. a; 9. d; 10. a; 11. c; 12. c; 13. b; 14. d; 15. a; 16. b; 17. a; 18. a; 19. d; 20. b; 21. b; 22. a; 23. c; 24. a; 25. d; 26. c; 27. b; 28. a; 29. d; 30. b; 31. b; 32. a; 33. d; 34. c; 35. b; 36. c.
Scorul mediu pentru acest test se incadreaza intre 22 si 30 de raspunsuri corecte.
Daca scorul tau este peste 30 inseamna ca esti chiar bun la citit si la inteles emotiile si starea psihica a oamenilor cu care interactionezi, reusind sa le  ”citesti” gandurile doar privindu-i in ochi.

Daca scorul tau a fost sub 22, insa, cu singuranta ai dificultati in a intelege si a empatiza cu persoanele din jurul tau.


1.
a. Jucaus b. Linistitor
c. Iritat d. Plictisit
2.
a. Ingrozit b. Arogant
c. Contrariat d. Suparat
3.
a. Glumet b. Ametit
c. Dorinta d. Convingere
4.
a. Glumet b. Insistent
c. Amuzat d. Relaxat
5.
a. Iritat b. Sarcastic
c. Ingrijorat d. Prietenos
6.
a. Ingrozit b. Fantezie
c. Nerabdare d. Ingrijorare
7.
a. Defensiv b. Prietenos
c. Distras d. Abatut
8.
a. Deznadajduit b. Usurat
c. Timid d. Agitat
9.
a. Suparat b. Dusmanos
c. Ingrozit d. Preocupat
10.
a. Precaut b. Insistent
c. Plictisit d. Inspaimantat
11.
a. Ingrozit b. Amuzat
c. Regret d. Flirt
12.
a. Indiferent b. Jenat
c. Sceptic d. Trist
13.
a. Determinat b. Anticipativ
c. Amenintator d. Timid
14.
a. Iritat b. Dezamagit
c. Deprimat d. Acuzator
15.
a. Contemplativ b. Ametit
c. Incurajator d. Amuzat
16.
a. Iritat b. Ganditor
c. Incurajator d. Intelegator
17.
a. Indoiala b. Afectuos
c. Jucaus d. Inspaimantat
18.
a. Determinat b. Amuzat
c. Inspaimantat d. Plictisit
19.
a. Arogant b. Recunoscator
c. Sarcastic d. Tentant
20.
a. Dominant b. Prietenos
c. Vinovat d. Ingrozit
21.
a. Jenat b. Fantezie
c. Confuzie d. Panica
22.
a. Preocupat b. Recunoscator
c. Insistent d. Rugaminte staruitoare
23.
a. Multumit b. Defensiv
c. Sfidator d. Curios
24.
a. Ganditor b. Iritat
c. Agitat d. Ostil
25.
a. Panicat b. Neîncrezator
c. Descurajat d. Interesat
26.
a. Ingrijorat b. Timid
c. Dusmanos d. Nelinistit
27.
a. Glumet b. Precaut
c. Arogant d. Linistitor
28.
a. Interesat b. Glumet
c. Afectuos d. Multumit
29.
a. Nerabdator b. Inspaimântat
c. Iritat d. Reflexiv
30.
a. Recunoscator b. Flirt
c. Ostil d. Dezamagit
31.
a. Rusinat b. Increzator
c. Glumet d. Abatut
32.
a. Serios b. Rusinat
c. Dezorientat d. Alarmat
33.
a. Jenat b. Vinovat
c. Fantezie d. Ingrijorat
34.
a. Inspaimântat b. Derutat
c. Neincrezator d. Ingrozit

35.
a. Derutat b. Nervos
c. Insistent d. Contemplativ
36.
a. Rusinat b. Nervos
c. Suspicios d. Nehotarat

3 comentarii:

  1. 1a 2d 3c 4b 5c 6b 7c 8a 9? 10 a 11c 12c 13 b 14d 15a 16b 17a 18a 19? 20? 21b 22? 23c 24? 25d 26c 27b 28a 29d 30b 31b 32a 33? 34c 35b 36c

    30 pct

    RăspundețiȘtergere

Ce te opreste sa faci un comentariu?