Persoane interesate

miercuri, 16 octombrie 2013

De ce nu se inteleg femeile cu barbatii sau invers?!?!

 Mai bine de atat nici ca se putea,cineva de "origine" feminina imi tot spune ca e mult mai bine sa formezi tu unicitatea unei idei si sa nu copiezi de la altcineva de unde mereu mi-am spus ca daca poti vedea unicitatea unei idei la altcineva nu faci decat sa te identifici cu acel unic de care ea tot vorbeste.
  De cand eram mic copil am avut aceasta calitate de a imita orice la ceilalti de unde s-a dezvoltat in mine dorinta de a fi cel mai bun prin ai imita pe ceilalti si nu orice fel de imitatie ci acea imitatie care te duce pe culmile Eu-lui pentru ati vedea sinele adevarat.
  Cu totii stim ca de cand ne nastem nu facem decat sa imitam pe ceilalti, de la parinti incolo de unde chiar de la ei avem primele manifestari de imitatie.Imitatia este buna daca aduce pozitiv si nu numai pentru cel in cauza ci pentru pozitivul celorlalti totodata.
  Femeia insa nu face nimic din toate astea pentru a nu-si zdruncina autenticitatea Eu-lui si sa nu aduca cumva vreun dezechilibru al originalitatii ei.
  Eu zic mereu ca femeia cauta atat de mult perfectiunea incat traieste intr-un haos ordonat de unde nu face altceva decat sa ne propulseze pe noi(Barbatii) pe calea cea dreapta de a nu cumva sa facem aceeasi greseala pe care a facut-o Adam cu Eva de ai da crezare, caci Sarpele a adus femeia in amagire! .Si in ziua de azi tot acelasi lucru il face,este amagita tot timpul de iesi in evidenta cu lucruri si motivatii pentru care noi trebuie sa-i dam crezare.Numai o femeie cerebrala atat incat actiunile ei pot fi de o corelare perfecta cu a barbatului o poate scapa din acel haos ordonat.Mie unul perfectiunea imi este atat de clara pe cat  ii este unei samante sadite in pamant sa iasa la suprafata de unde zic Eu ca intoarcerea la origini este mai mult decat viata insasi.Femeia a fost facuta din coasta barbatului si coasta barbatului trebuie reintregita ,este atat de normal ca femeia sa se intoarca in coasta barbatului incat nu cred ca nici pentru ea nu ar trebui sa fie imposibil(im-possible )de aici vine imposibilul posibil,ce simplu si cat de complicat,doar o liniuta.
    Bravo Cabral pentru autencitatea gandirii tale in ceea ce priveste "Femeia"
http://www.cabral.ro/de-sufletel/de-ce-n-au-barbatii-incredere-in-femei-niciodata?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+alanegru+%28ala+negru%29

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?