Persoane interesate

luni, 26 august 2013

Sarac,bolnav,in nevoi,fara credinta,doar ambitie fara sens?

Solomon sub inspiratie divina

Am vazut atunci toata lucrarea lui Dumnezeu, am vazut ca omul nu poate sa patrunda ce se face sub soare; oricat s-ar trudi el sa cerceteze, tot nu va putea afla; si chiar daca inteleptul ar zice ca a ajuns sa inteleaga, tot nu poate sa gaseasca.
18. Caci unde este multa intelepciune este si mult necaz, si cine stie multe are si multa durere.
     Intelepciunea o da doar Dumnezeu si te poti numi intelept doar prin cuvantul lui adus la cunostinta ta.
Acum as vrea sa va intreb...durerea,suferinta vine din intelepciunea lui Dumnezeu sau pur si simplu doar din ceea ce ati trait prin intermediul interiorului vostru fara cunoastere de Dumnezeu?!

  Ce a mai ramas pentru cei bolnavi?..

Vreau o provocare pe care probabil au mai incercat-o si altii dar nu stiu cat de departe au ajuns,vreau ca oamenii infectati cu "hiv,cancer,boli de tot felul"sa traiasca altfel, sa gandeasca altfel, sa-si exercite intreaga fiinta intr-un mod liber de exprimare avand in vedere ca viata din Romania este deja la pamant din punct de vedere spiritual.Tot ceea ce facem acum este sa asteptam dupa ceea ce suntem si nu dupa ceea ce ne dorim sa se intample


Nu exista Sida  Nu exista Cancer  Nu exista Boala

Cum puteti crede ca un virus care nu exista il faceti sa existe, ei il fac real in trupul vostru si nu puteti crede intr-un Dumnezeu pe care ei il fac ireal si tot odata prin necredinta noastra, facem ca virusul sa fie real(Iluzie vs Adevar).

Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. (Evr.11:1)

Se pare ca noi avem o incredere neclintita in lucrurile care ne afecteaza si in influentele sistemului si asta deoarece ne incredem in cei care ne vand o moralitate falsa si o cultura degenerata, pe cand noi rasturnam orice intelepciune a universului prin Dumnezeu odata cu necredinta noastra la o simpla fraza a Lui in loc sa-l urmam cu tot ce tot El a daruit.
  Cand El spune:"totul ii este cu putinta celui ce crede",iar noi in ce credem?...In orice numai in El nu.Tu ai credinta, si eu am faptele. Arata-mi credinta ta fara fapte, si eu iti voi arata credinta mea din faptele mele." (Iac.2:18)

Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosi; si, daca a facut pacate, ii vor fi iertate. (Iac.5:15)

 . Noi rasturnam izvodirile mintii si orice inaltime care se ridica impotriva cunostintei lui Dumnezeu; si orice gand il facem rob ascultarii de Hristos.Am nevoie de voi pentru a rasturna aceasta conspiratie mondiala,de voi acei oameni care aveti taria,optimismul si resursele necesare pentru a schimba raspunsul intr-o intrebare mai buna!!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?