Persoane interesate

vineri, 30 august 2013

De la sfat la intelepciunea adevarata....

"Sa “fii tu insuti” e cel mai prost sfat posibil dat de catre cei care-ti vor binele. Esti intr-un proces constant de distrugere si creatie. Daca stii cu ce se mananca nivelurile neurologice, stii ca identitatea ta e compusa din mai multe roluri pe care le joci de-a lungul unei zile, adaptandu-te cerintelor mediului in care te afli. Astfel, nu exista o identitate adevarata pe care s-o ai, ci functionezi in functie de contextul in care te afli."
Eu sunt Alfa si Omega, Cel Dintai si Cel de pe Urma, Inceputul si Sfarsitul." (Apoc.22:13) Ce exista in macrocosmos exista in microcosmos, adica in noi si in acel "Eu sunt"spus de fiecare din noi trebuie sa fie exact cu acest" Eu sunt" din biblie, cand nu te aliniezi cu sursa esti altceva, therefor nu poti sa te intorci la sursa decat fiind una cu sursa si atunci apare sinele adevarat. Vrei sa fii full de continut?... fii gol sa-l primesti pe acel "Eu sunt".
Ca finalizare a subiectului este ca trebuie sa actionezi mai presus de  starea de a fi tu insuti si asta ca a fi tu insuti nu exista din ceea ce stim sau facem in aceasta societate ci ceea ce suntem din sinele adevarat nu din sinele fals (ego), egoul imi spune: tu esti asta, tu esti aia,tu esti cealalta,cand de fapt societatea imi spune toate astea. Deci nu traiesc din sinele meu adevarat ci din sinele generat. Sinele adevarat este acela care este gol sa primeasca informatii din mai presus de "eu", de la sursa si de unde aflam ce spune sursa?... constientizarea sinelui cu sursa divina etalata pentru cei ce nu cred in religie ci cei care cred in credinta si anume biblia. Pana sa ajung la biblie, eu personal am avut o viata in care am studiat tot ce se putea studia din punct de vedere spiritual si am ajuns la apogeul intamplarilor din viata mea. Acum sunt gol sa primesc ceea ce trebuie a primesc. 
Cand nu te increzi in ceva mai mare decat tine si mare decat insusi viata noastra pe pamant,mai mare decat insusi toata ideea alcatuita pana la ultima litera (infinit) ... ajungi sa: "Nu ai obiective, esti in bataia vantului, ii lasi pe altii sa-ti dicteze ce ar trebui sa faci cu viata ta. Devii plictisitor, depresiv, mediocru, traind de pe o zi pe alta, fara energie, fara pasiune, fara sa simti ca ceea ce faci are vreun rost."
Aprecierea ideii nu este deajuns ci infaptuirea ei este benefica asa ca va rog traiti cum ati vrea ca ceilalti sa traiasca pentru voi ca sa-i remarcati, nu este indeajuns ca voi sa va vedeti prin ei ci sa oferiti tot ce aveti mai frumos pentru a putea primi in schimb ceea ce ati oferit. Daca ai oferit vreodata ceva in schimbul de a primi inapoi ceva nu ati daruit niciodata nimic,cum poti sa primesti ceva in schimb daca tu esti deja full? Full de ceea ce asteptati sa primiti de la ceilalti .... si aici apare conflictul interior plus vina care o aruncati pe ceilalti ca ei nu sunt cei care vor sa primeasca ceva frumos din partea voastra, in felul asta totul se inchide si toata daruirea este inevitabil in zadar.

2 comentarii:

  1. Multumesc! Aici, eu am urcat inca o treapta din aia smechera, a fost sincer ca o revelatie inca de atunci, si nu, nu mi se intampla des sa citesc ceva care sa-mi deschida ochii atat de mult. In other words, you should keep up the good work si sigur vei atinge si alte suflete:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc anticipat pentru atentia acordata si sper sa atingem cat mai multi oameni frumosi pentru a schimba un grup de suflete care asteapta o schimbare radicala in aceasta viata plina de intrebari.

    RăspundețiȘtergere

Ce te opreste sa faci un comentariu?