Persoane interesate

luni, 26 august 2013

Un documentar remarcabil facut de catre Wayne Dyer despre cum sa ajungi un om de valoareViziunea acestui om(Wayne Dyer) este naucitor de asemanatoare cu mesajul biblic cu toate ca el sustine mai multe directii de credinta afirmand ca toti au aceeasi chemare.Nu pot sa-l contrazic si nu ar fi frumos sa o fac dar insusi biblia vorbeste despre cei care in vremea sfarsitului au sa rastalmaceasca cuvantul lui Dumnezeu cu o linie de credinta noua cu toate ca are la baza cuvantul luiDumnezeu.
 Tot ceea ce exista pe pamant ca si inspiratie divina este contrafacuta in interpretarea sinelui in concordanta cu mesajul divin in om prin influenta directa cu El sau prin simtirile constiintei noastre daruite tot de El
  12. Toti cei ce au pacatuit fara Lege vor pieri fara Lege; si toti cei ce au pacatuit avand Lege vor fi judecati dupa Lege.
13. Pentru ca nu cei ce aud Legea sunt neprihaniti inaintea lui Dumnezeu, ci cei ce implinesc Legea aceasta vor fi socotiti neprihaniti.
14. Cand Neamurile, macar ca n-au lege, fac din fire lucrurile Legii, prin aceasta ei, care n-au o lege, isi sunt singuri lege;
15. si ei dovedesc ca lucrarea Legii este scrisa in inimile lor; fiindca despre lucrarea aceasta marturiseste cugetul lor si gandurile lor, care sau se invinovatesc sau se dezvinovatesc intre ele.
16. Si faptul acesta se va vedea in ziua cand, dupa Evanghelia mea, Dumnezeu va judeca, prin Isus Hristos, lucrurile ascunse ale oamenilor.
  Deci nu cei care recunosc adevarata simtire launtrica al lui Dumnezeu in ei vor fi salvati(vor fi doar judecati dupa faptele lor dar tot vor trece prin chinurile sfarsitului), ci cei care recunosc cuvantul lui Dumnezeu conform cu biblia si nu numai, ci recunoasterea lui Isus hristos in inima lor pentru ca nu a fost dat pe pamant un Nume mai mare ca acesta.(Acestia vor fi ridicati cu tot cu trup la cer).
17. Fiindca Scriptura zice lui faraon: "Te-am ridicat inadins, ca sa-Mi arat in tine puterea Mea si pentru ca Numele Meu sa fie vestit in tot pamantul."
18. Astfel, El are mila de cine vrea, si impietreste pe cine vrea.
19. Dar imi vei zice: "Atunci de ce mai baga vina? Caci cine poate sta impotriva voii Lui?"
20. Dar, mai degraba, cine esti tu, omule, ca sa raspunzi impotriva lui Dumnezeu? Nu cumva vasul de lut va zice celui ce l-a facut: "Pentru ce m-ai facut asa"?
21. Nu este olarul stapan pe lutul lui, ca din aceeasi framantatura de lut sa faca un vas pentru o intrebuintare de cinste, si un alt vas pentru o intrebuintare de ocara?
22. Si ce putem spune, daca Dumnezeu, fiindca voia sa-Si arate mania si sa-Si descopere puterea, a suferit cu multa rabdare niste vase ale maniei, facute pentru piere;
23. si sa-Si arate bogatia slavei Lui fata de niste vase ale indurarii pe care le-a pregatit mai dinainte pentru slava (despre noi vorbesc)?


   El ridica oameni ca acesta(wayne dyer),spre a se face cunoscut si pentru a aduce la adevarata chemare a transformarii si nu cu scopul de a ridica un om spre al face idol.
  • Asa vorbeste Domnul: "Blestemat sa fie omul care se increde in om,care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul! (Ier.17:5)
      VIZIONEAZA FILMUL SA VEZI DESPRE CE VORBESC.

http://www.youtube.com/watch?v=LMWfnVId5Bk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce te opreste sa faci un comentariu?