Persoane interesate

sâmbătă, 31 august 2013

Be water my friend!

                                          Be water my friend

"Ce inseamna sa “Fii ca apa”? Apa curge si se “adapteaza” mediului in care ajunge la un anumit moment dat, fara un plan prestabilit. Se poate spune ca apa nu are “asteptari” asupra a ceea ce va gasi. “Uita” imediat spatiul pe care il paraseste pentru a cauta un nou loc. Concentratia ii ramane aceeasi si atunci cand curge, dar si atunci cand se “adapteaza” la locul in care curge.  Aceasta este, cred, ceea ce vrea sa ne faca Bruce sa intelegem atunci cand spune: “be water, my friend” (fii ca apa, prietene)!"
 "Fii tu insuti",am mai discutat despre asta si tin sa ma repet ca a fi tu insuti inseamna sa te golesti de ceea ce esti sa te unesti cu sursa(Dumnezeu)si sa absorbi ceea ce este util ca tu sa nu ramai o persoana atotstiutoare ci sa dai valoare sensului vietii tale.
 Adapteaza-te la mediul inconjurator,la persoanele din viata ta invatand sa asculti ca sa poti fi ascultat si nu ramane blocat pe ceea ce cunosti pana in acel moment,fii deschis la experimentari noi prin aceeasi unire cu sursa.
 Antreneaza-ti mintea si corpul at the same time,nu te baza pe ceea ce creierul tau poate separat de corpul tau si asta dat fiind de catre o unire a ambelor parti te vor sustine in ceea ce vrei sa vezi ca rezultat in viata ta din visele sau scopul pe care vrei sa-l atingi.
 Aplica ceea ce stii: Nu este de suficient doar sa cunosti, trebuie sa si aplici ceea ce stii. A vrea, nu este de ajuns, trebuie sa si faci. Testeaza-te tot timpul.”Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. (Evr.11:1). Arata-mi credinta ta fara fapte, si eu iti voi arata credinta mea din faptele mele." (Iac.2:18)
Intotdeauna fi tu insuti prin sursa(Dumnezeu) nu incerca ca totul sa se invarta in jurul tau,ai o minte deschisa si nu incerca sa adopti o personalitate cunoscuta si sa o copii.
"Nu mi-e frica de acela care practica 10.000 de lovituri odata, dar mi-e
frica de acela care practica o lovitura de 10.000 de ori."
"Daca iti pui mereu limite in tot ceea ce faci, fizic sau orice altceva,
acestea iti vor limita munca si viata. NU exista limite. Exista doar
anumite trepte, pe care tu nu trebuie sa zabovesti, trebuie sa le
depasesti"
Poate ca ai observat ca lemnul de brad este usor de spart,  in timp ce
bambusul sau salcia supravietuiesc si se apleaca odata cu vantul.(Lasa capul plecat fi umil chiar si atunci cand esti atacat din toate punctele de vedere si iti sunt intinse corzile la maxim,totul este pentru a te ridica pe urmatoarea treapta.)
"Menirea unui obiectiv nu este in totdeauna acela de a fi atins, el serveste de obicei ca ceva la care sa visezi."Obiectivul trebuie sa exista in asa fel incat neatins in realiatate este doar o minciuna si o iluzie de catre gandul din spatele gandului caci credinta adevarata este atunci cand te uiti in oglinda si oglinda-ti spune:nu vezi ca n-ai cum sa reusesti,nu vezi ca concurenta este acerba iar tu nu te ridici la nivelul asteptarilor?!?!....tu trebuie sa raspunzi:Chiar de realitatea-mi de este asa tu oglinda minti,eu rezultatul l-am obtinut deja pentru ca continui sa visez.
Cu cat mai putin efort depui in orice  faci cu atat mai puternic vei fi.Da asa este caci nu cu efortul atingi desavarsirea ci cu talentul ,cu viziunea, cu imbinarea tuturor elementelor intr-un intreg in interiorul tau,doar cu o minte deschisa si elaborata din punct de vedere spiritual poti vedea la distanta,doar cu elasticitatea apei de a se modela in fiecare moment si locas caruia apartine de fiecare data.Fii la momentul potrivit si la locul potrivit exact atat cat ai nevoie sau ceilalti au nevoie de tine,totul este o recompensa atunci cand nu te astepti sa primesti,fii ceea ce ceilalti vor sa fi pentru ei cu limitele impuse de catre sursa prin intelepciunea lui Dumnezeu.


2 comentarii:

  1. Aici nu pot spune decat un mare bravo! Bine, mai spun si ca-ti doresc sa traiesti asa cum gandesti ca sa n-ajungi sa gandesti asa cum traiesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici nici eu nu pot spune mai mult decat tine pentru ca am simtit ca am fost atins de ceva mai presus de mine si cuvintele-mi sunt intelepciune chiar si pentru mine citidu-mi opera din nou.

    RăspundețiȘtergere

Ce te opreste sa faci un comentariu?